NAKON TRAGEDIJE KOD DONjEG MEĐUROVA mašinovođa u šoku i neverici: Nesrećni čovek uradio je dve stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON TRAGEDIJE KOD DONjEG MEĐUROVA mašinovođa u šoku i neverici: Nesrećni čovek uradio je dve stvari!

Mašinovođa, prema rečima javnog tužioca tužioca Saše Đokića, ničim nije ugrozio bezbednost putnika.

Međutim, njemu je ukazana lekarska pomoć i to na Neuropsihijatriji, jer je u velikom šoku zbog svega što je u petak ujutro doživeo i video.

- Čovek je veoma potresen, uzeo je bolovanje i isključio mobilni telefon da dođe sebi. Nije mu lako bez obzira na to što je preduzeo sve što je u njegovoj moći da do nesreće ne dođe - kažu u "Železnicama Srbije".

JEZIVI SNIMAK NESREĆE KOD NIŠA: Autobus prepolovljen, voz iskočio iz šina, među mrtvima I DETE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON TRAGEDIJE KOD DONjEG MEĐUROVA: Mašinovođa još u šoku i neverici

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2018

Radnik "Železnica" posle prve pomoći na neuropsihijatriji ZA razliku od vozača autobusa, čija odgovornost će se tek utvrđivati, mašinovođa, prema rečima javnog tužioca tužioca Saše Đokića, ničim nije ugrozio bezbednost putnika. U vozu je bilo 10 putnika i svi su...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.