NAKON TRAGEDIJE KOD DONJEG MEĐUROVA: Mašinovođa još u šoku i neverici

D. A., J.Ć.

22. 12. 2018. u 21:02

Radnik "Železnica" posle prve pomoći na neuropsihijatriji

НАКОН ТРАГЕДИЈЕ КОД ДОЊЕГ МЕЂУРОВА: Машиновођа још у шоку и неверици

Mesto tragedije

ZA razliku od vozača autobusa, čija odgovornost će se tek utvrđivati, mašinovođa, prema rečima javnog tužioca tužioca Saše Đokića, ničim nije ugrozio bezbednost putnika. U vozu je bilo 10 putnika i svi su bezbedno izašli nakon tragedije.

Međutim, i mašinovođi je ukazana lekarska pomoć, ali na Neuropsihijatriji, jer je u velikom šoku zbog svega što je u petak ujutro doživeo i video.

- Čovek je veoma potresen, uzeo je bolovanje i isključio mobilni telefon da dođe sebi. Nije mu lako bez obzira na to što je preduzeo sve što je u njegovoj moći da do nesreće ne dođe - kažu u "Železnicama Srbije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Милутин

23.12.2018. 06:25

Као возач тврдим да се на сваком укрштању пута са железничком пругом треба поставити рампа! Био сам сведок у неколико случајева где возачи не поштују ни трепћеће светло које наговештава пролазак воза. Неки су пролазили, малтене, испред локомотиве. Ово се дешавало у Аустралији где је култура возача на вишем нивоу и камере у трпћућим светлима. У два случаја се десило да су ме обишли док сам стајао да пропустим воз на упаљеним светлима. Ја сам возач пуних 50 година и возио сам на три континента.

Сараџогла

25.12.2018. 11:31

@Милутин - Ја сам предлагао да се у полубраник постави ,,бомба,, са расорскавајућом фарбом па да се питамо?90% ломљења полубраника је У ИНАТ или ти НАМЕРНО.То чине углавном они са великим возилима. Фарба се тешко скида али ако се затекне такво возило код фарбара а није откривен од полиције ОДЕ РАДЊА ПОД КАТАНАЦ!А онда да видимо колико све то возач мора да плати?Тарифа: за то,то,то и то!ПС.Угасио се булдожер на прузи Велика плана - Мала Крсна на сред пруге због недостатка горива!Брзи воз се претурио!