NAKON SVAĐE REŠIO DA JOJ PRESUDI: Muškarac ženi u spavaću sobu ubacio kobru, otrovnica usmrtila i nju i dvogodišnju ćerkicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 15:36

NAKON SVAĐE REŠIO DA JOJ PRESUDI: Muškarac ženi u spavaću sobu ubacio kobru, otrovnica usmrtila i nju i dvogodišnju ćerkicu

Meštani su ubili zmiju i odvezli majku i ćerku u obližnju bolnicu gde su proglašene mrtvim

Muškarac iz Indije nalazi se u zatvoru pod optužbom da je ubio ženu i dvogodišnju ćerku puštajući kobru u njihovu sobu.

Incident se dogodio u jednom selu u okrugu Ganjam u Odiši.

Lokalni mediji prenose da se muškarac (25) posvađao sa suprugom (23) sa kojom ima ćerku. NDTV navodi da je navodno kupio kobru od dresera zmija rekavši da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je koristiti u verske svrhe.

Ganeš je 6. oktobra navodno pustio zmiju iz plastične tegle u sobi u kojoj su spavale njegova supruga i ćerka. Obe su pronađene mrtve sa tragovima ujeda zmije sledećeg jutra dok je otac tvrdio da je spavao u drugoj sobi.

Komšijama je rekao da je zmija ušla u kuću i ujela njegovu ženu i dete. Meštani su ubili zmiju i odvezli majku i ćerku u obližnju bolnicu gde su proglašene mrtvim.

Policijski nadzornik Ganjama rekao je da muškarca tast odmah optužio za ubistvo. Počela je istraga i policija je ispitivala hatarere zmija u lokalnom području.

Muškarac je u početku negirao optužbe, ali je na kraju priznao zločine na ispitivanju, saopštila je policija.

- Optuženi je uhapšen mesec dana nakon incidenta jer je bilo kašnjenja u prikupljanju dokaza protiv njega. Dobili smo i obdukcioni izveštaj koji jasno ukazuje da se smrt majke i ćerke dogodila kasno 6. oktobra uveče. To je izazvalo sumnju kako je reptil mogao da ostane u istoj prostoriji do jutra nekoliko sati nakon što ih je ugrizao. Tokom ispitivanja je negirao optužbe, a kasnije je tvrdio da je zmija možda sama ušla u prostoriju, ali je na kraju priznao da je počinio zločin - navodi načelnik policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.