NAKON SMRTI SVE OSTAVILA VODOINSTALATERU! Porodica veoma imućne starice besna nakon otvaranja testamenta! Nemamo nikakav dokaz o prevari ili prisili, ali ovo nema smisla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 07:11

NAKON SMRTI SVE OSTAVILA VODOINSTALATERU! Porodica veoma imućne starice besna nakon otvaranja testamenta! "Nemamo nikakav dokaz o prevari ili prisili, ali ovo nema smisla!"

Slučaj bake koja je sav svoj kapital ostavila vodoinstaleru, već danima šokira svetsku javnost. Naime, ona je majstora navela kao sveopštog naslednika svoje imovine, iako je imala rodbinu.

Neimenovana baka iz Austrije, ostavila je čak 3.000.000 evra vodoinstaleru sa kojim je ostvarila kontakt pre par godina. Kako se navodi, ona je pre smrti navela njegov broj telefona kao kontakt osobe u hitnim slučajevima. Porodica koja je u šoku, ne može ništa da učini povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednje volje, koja će biti ispoštovana.

Sve dok nema kaznenog dela poput prevare, prisile ili obmane, rodbina ne može da učini ništa. To dokazati, bilo bi jako teško jer je žena sada preminula - rekao je Lorenc Kiršner, advokat specijalizovan za ostavinska pitanja.

Sve je počelo nakon što je baki 2018. godine nakon 50 godina braka preminuo suprug, a ona je ostala sama u velikoj kući. Budući da nisu imali dece, više nije imala nikog da vodi brigu o finansijima, kao i vođenju domaćinstva.

Vodoinstalera je upoznala 2019. godine, od kada je redovno počeo da dolazi i da obavlja potrebne poslove oko kuće u mestu Klosterneuburgu. Kako se navodi, od tada  su izgradili dobar odnos.

Nakon dve godine, 2021. svu svoju imovinu prepisala je na njega ugovorom o daru, a svu svoju preostalu imovinu, kao jedinom nasledniku, prepisala mu je u testamentu, što se nakon njene smrti i aktiviralo. Porodica je u šoku, ali sudeći po svemu, moraće ipak da se pomiri sa činjenicom, da neće moći da obori bakinu poslednju volju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.