Izvor: Luftika.rs, 03.Apr.2023, 18:11

Imućna starica porodicu ostavila u suzama i svu imovinu prepisala vodoinstalateru

Jedna austrijska porodica ostala je u šoku posle otvaranja testamenta njihove bake, kada su shvatili da im ona nije ostavila ništa od svoje imovine.
Baka je navodno imenovala vodoinstalatera kao svoju kontakt osobu dok se lečila u bolnici, što je porodici bilo veoma čudno.
Porodica je kasnije saznala da je baka upoznala vodoinstalatera pre godinu dana i da joj je on delovao kao dobra duša koja joj je često pritekla u pomoć.
Inače, bakin suprug preminuo je 2018. godine i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << par nije imao dece, te je baka ostala sama. Kako austrijski mediji navode, dobrostojeća penzionerka prekinula je kontakt sa rođacima, odnosno sa sestrom i njenom decom.
Bakina imovina koju je prepisala vodoinstalateru uključuje svu njenu nepokretnu imovinu, ukupne površine oko 3.000 kvadratnih metara, čija vrednost iznosi najmanje tri miliona evra.
Izvor: 24sedam
„Sestriću Dušanu ostavljam zamrzivač od 30 litara i tepih iz moje sobe“: I ožalošćeni su plakali od smeha (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

NAKON SMRTI SVE OSTAVILA VODOINSTALATERU! Porodica veoma imućne starice besna nakon otvaranja testamenta! "Nemamo nikakav dokaz o prevari ili prisili, ali ovo nema smisla!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 07:11

Slučaj bake koja je sav svoj kapital ostavila vodoinstaleru, već danima šokira svetsku javnost. Naime, ona je majstora navela kao sveopštog naslednika svoje imovine, iako je imala rodbinu...Neimenovana baka iz Austrije, ostavila je čak 3.000.000 evra vodoinstaleru sa kojim je ostvarila kontakt pre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.