NAJTEŽE JE PORODICAMA, NJIMA DECU NIKO NE MOŽE DA VRATI Predsednik o tragedijama - istakao šta je najvažnije u ovom trenutku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 22:08

"NAJTEŽE JE PORODICAMA, NJIMA DECU NIKO NE MOŽE DA VRATI" Predsednik o tragedijama - istakao šta je najvažnije u ovom trenutku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Ćirilica" na Hepi televiziji.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije govorio je i o povećanju broja policajaca u osnovnim školama, u cilju što veće zaštite dece, kako se tragični događaji iz prethodnih dana ne bi ponovili.

Predsednik je dodao da mu je žao zbog porodica, i da se tragedije dešavaju i dešavaće se, a da je naš posao da učinimo da ih bude što manje.

- Mi gledamo da uvećamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj policajaca. Iz iste partije su nam došli sa dva zahteva. Rekli su prvo da nam je potrebna, a onda da nije potreban veći broj. Time dobijamo zaštitu dece od vršnjačkog nasilja. To je strašno važno, biće sigurniji za 80 odsto. Ali biće i nastavnici sigurniji, od bahatog odnosa nekih đaka i roditelja. Zamislite, danas neki profesori ne smeju da daju loše ocene, da ih neko ne bi tukao. I to nije redak slučaj, posebno tamo gde su deca bogatijih roditelja, jer su oni uvek bahatiji - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.