NAJNOVIJA VEST SA KARTELA Žandarmerija pretražuje da li je neko ostao na SPLAVU KOJI TONE, hitno evakuisano 30 ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 04:16

NAJNOVIJA VEST SA "KARTELA" Žandarmerija pretražuje da li je neko ostao na SPLAVU KOJI TONE, hitno evakuisano 30 ljudi

Policija je evakuisala 30 ljudi, žandarmerija pretražuje da li je još neko ostao na splavu.

Poznati beogradski splav "Kartel" na Novom Beogradu noćas je potonuo, a prema izjavama svedoka svemu je prethodila tuča.

Prema snimcima objavljenim na društvenim mrežama, gosti su u panici napuštali klub.

Kako se saznaje, rečna policija evakuisala je 30 ljudi, dok žandarmerija pretražuje da li je neko ostao na splavu, piše u objavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagram stranici "moj_beo_grad_"

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Podsetimo, tokom večeri na društvenim mrežama osvanuo je snimak splava koji tone a koji u trenutku potapanja gosti panično napuštaju. Ubrzo je na lice mesta izašla ekipa hitne pomoći, policije i vatrogasaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo ko je NASTUPAO na Kartelu dok je splav tonuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023

Bosanski reper je sinoć imao svoj performans...Popularni beogradski splav Kartel tokom večeri počeo je da tone a prema snimcima na društvenim mrežama gosti su u panici napuštali klub...Kako domaći mediji pišu, u trenutku kada je splav počinjao da tone nastupao je reper Emin Hadžajlić poznatiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.