NAJBAKSUZNIJI LOPOV NA SVETU: Pokušao pljačku u stilu Indijane Džonsa“ i nasmejao ceo internet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 22:55

NAJBAKSUZNIJI LOPOV NA SVETU: Pokušao pljačku u "stilu Indijane Džonsa“ i nasmejao ceo internet (VIDEO)

Snimak u kome naoružani pljačkaš ostaje zaglavljen ispod zaštitnih roletni prodavnice nasmejao je ceo internet.

Lukav plan o pljački osujetio je običan prodavac koji je zaglavio lopova ispod sigurnosnih roletni.

Malkolma Trimbla snimile su sigurnosne kamere kako leži zarobljen ispod metalnih roletni nakon neuspešnog pokušaja pljačke prodavnice.

Ovaj tridesetogodišnjak je, pre mesec dana, pokušao da oplajčka prodavnicu naoružan nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je sakrio u rukavu. Nožem je zapretio prodavcu i, zatim, zgrabio paket od četiri piva.

Na njegovu nesreću, radnik u prodavnici se ponašao smireno i racionalno, te je pobegao u drugu prostoriju, zatvorio vrata i uključio bezbednosni sistem koji je odmah počeo da spušta zaštitne roletne na radnji.

Nesrećni Trimble je pokušao u "stilu Indijane Džonsa“ da prokliza ispod sigurnosnih roletni pre nego što se potpuno spuste i zarobe ga u radnji.

Međutim, njegov plan nije baš protekao kako je želeo i on se našao zarobljen. Noge su mu bile na ulici, a glava mu je ostala u prodavnici.

Tada je prodavac pozvao policiju, a Trimble je iskoristio čekanje da popije jedno pivo koje je gotovo uspeo da otuđi.

Posle nekoliko minuta policajci su stigli i zatkeli nesrećnog lopova sa nogama koje vire iz prodavnice.

📽️ A brave shopkeeper foiled a knifepoint robbery by trapping the intruder under the store’s roller shutters.

Last month, Malcolm Trimble walked into a #Durham City store carrying a knife concealed in his sleeve but had not considered the quick-thinking of the shopkeeper 👇 pic.twitter.com/XNC76nyb7I

— Durham Constabulary (@DurhamPolice) June 15, 2023

Nakon toga su podigli zaštine roletne i uhapsili baksuznog lopova.

On je osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora nakon što je, ove srede, na suđenju priznao pokušaj pljačke i posedovanje noža. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.