NAGLI SKOK ZARAŽENIH U AUSTRIJI: Turisti se vraćaju zaraženi s odmora

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 10:53

NAGLI SKOK ZARAŽENIH U AUSTRIJI: Turisti se vraćaju zaraženi s odmora

U Austriji broj zaraženih na dnevnom nivou prešao 800

U Austriji nova nedelja počela je kao što se završila i prošla - novim dramatičnim rastom broja novozaraženih korona virusom, koji je, ovaj put, prekoračio broj od 800.

U poslednja 24 sata, prema podacima Kriznog štaba, registrovano je 816 nova slučaja zaraze korona virusom. Poređenja radi pre samo nedelju dana broj je bio na 312, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a krajem prošle nedelje prešao je 500.

U poslednja 24 sata registrovano je i dva smrtna slučaja lica zaražena koronom. Krizni štab procenjuje da je nagli porast broja novozaraženih povezan sa povratnicima sa odmora. Zbog toga sve su glasniji zahtevi eksperata da se uvede obavezan test prilikom povratka sa odmora.

Što se tiče broja hospitalizovanih on je gotovo konstanatan na 121, i porastao je u poslednja 24 sata samo za dva kovid pacijenta. Na intenzivnoj nezi broj je smanjen za tri pacijenta, na ukupno 29.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA GREŠKA KRIZNOG ŠTABA U AUSTRIJI: Objavili pogrešan broj novozaraženih i to skoro duplo veći nego što jeste

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021

Krizni štab u Austriji jutros je saopštio pogrešan broj novozaraženih..  korona virusom, objavom da je u protekla 24 bilo više od 800 novozaraženih, ali se ispostavilo da su greškom sabrane brojke od subote i nedelje...Prema ispravci, u poslednja 24 sata u Austriji su registrovana 364 nova slučaja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.