NA UDARU BEOGRADSKE BOLNICE: Nova dojava o BOMBI u KBC Dragiša Mišović, nema mesta za EVAKUACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 13:19

NA UDARU BEOGRADSKE BOLNICE: Nova dojava o BOMBI u KBC "Dragiša Mišović", nema mesta za EVAKUACIJU

Danas je prijavljeno da je eksplozivna naprava postavljena u Gradskoj bolnici na Zvezdari.

Dve zdravstvene ustanove popodne su dobile dojave o podmetnutim eksplozivnim napravama!

Takođe, jutros su već evakuisane tri srednje škole, dva fakulteta, a dojavljeno je da je bomba postavljena i na bazenu na Tašmajdanu.

Dojava o navodnoj podmetnutoj bombi stigla je i na adresu KBC "Dragiša Mišović", potvrdio je prof. dr Predrag Savić, pomoćnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktora ove beogradske bolnice.

- Kontradiveziona ekipa je već na terenu. Pacijente nigde ne pomeramo, a i nemamo gde da ih evakuišemo. Već je pregledan blok A bolnice, ništa nije nađeno. Kontradiverziona jedinica je sada u bloku B - kaže prof. Savić.

On dodaje da nije uplašen.

- Nemam čega da se plašim. Kontradiverziona ekipa radi svoj posao sve se čini kako nalažu i pravila službe - kaže prof. Savić.

Danas je prijavljeno da je eksplozivna naprava postavljena u Gradskoj bolnici na Zvezdari kao i na Ginekologiji na Zvezdari.

Prema snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vide se ljudi koji napuštaju bolnicu, a policija je na licu mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.