NA PLUS 30 CEKALI LEJDI GAGU Ovo su njeni najveci srpski fanovi

Izvor: medio.rs, 03.Jun.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA PLUS 30 CEKALI LEJDI GAGU Ovo su njeni najveci srpski fanovi

Nekolicina momaka i devojaka već satima ispred hotela Hajat čekaju da se pojavi američka muzička zvezda

Lejdi Gaga doputovala je juče u Beograd, kako bi posetila svog verenika, glumca Tejlora Kinija, koji snima svoj novi film “The Forest” u našoj zemlji.

Ova vest posebno je obradovala fanove američke muzičke zvezde u Srbiji, koju odlučili da dočekaju po toplom vremenu. Njeni najveći obožavatelji okupili su se ispred hotela “Hajat”, u kome je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << navodno odsela.

Foto: Telegraf

Kako su naveli za Telegraf, okupili su se oko 11 časova, i već satima očekuju da se Lejdi Gaga pojavi.

Foto: Telegraf

Da li će i videti pevačicu uživo, vreme će pokazati.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Rezervisana: Lejdi Gaga razočarala srpske fanove!

Izvor: Story, 04.Jun.2015, 13:00

Vest o njenom dolasku obradovala je sve njene obožavatelje u prestonici, međutim, svetska zvezda uskoro je svojim ponašanjem rastužila veliki broj svojih poštovalaca...Lejdi Gaga, foto: Instagram..Naime, za razliku od svog verenika Tejlora Kinija koji se pokazao vrlo srdačan prema beogradskim fanovima,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.