Rezervisana: Lejdi Gaga razočarala srpske fanove!

Izvor: Story, 04.Jun.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezervisana: Lejdi Gaga razočarala srpske fanove!

Vest o njenom dolasku obradovala je sve njene obožavatelje u prestonici, međutim, svetska zvezda uskoro je svojim ponašanjem rastužila veliki broj svojih poštovalaca.

Lejdi Gaga, foto: Instagram

Naime, za razliku od svog verenika Tejlora Kinija koji se pokazao vrlo srdačan prema beogradskim fanovima, Lejdi Gaga navodno ne želi sa njima ni da se fotografiše.

Kako piše Srbija Danas ispred hotela u kom je smeštena pevačica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pojavio se veliki broj fanova koji su je čekali ne bi li je pozdravili ili se možda fotografisali sa miljenicom.

Ekskluzivno: Lejdi Gaga stigla u Srbiju

Ipak ona je od telohranitelja zatražila da joj niko ne prilazi zbog čega su mnogi otišli kući utučeni.

Između ostalog obezbeđenje ju je čuvalo i u restoranu u kom ni jedan od obožavalaca nije uspeo da joj se približi i slika se sa njom.

Prve fotke iz posete Beogradu: Lejdi Gaga uživala u noćnom provodu

Tejlor koji u Beogradu snima film zabavljao se sa fanovima i probao srpske specijalitete, dok je Gaga odbila da mu se u tome pridruži.

Sa automobila koji su rentirali za vreme boravka skinuta je navigacija pa je očigledno da je pevačica rešila da je u Srbiji niko ne uznemirava.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.