Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 08:15

NA OVIM GRANIČNIM PRELAZIMA ĆETE DUGO ČEKATI: Kolone vozila, ogromna gužva

Intezitet saobraćaja se osetno pojačava na granične prelaze

Kako smo bliži poslednjem vikendu u julu, tako se i intezitet saobraćaja osetno pojačava na granične prelaze, naplatne rampe i autoputeve koji vode do krajnjeg jugoistoka Evrope, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prvi veći povratni talas u ovoj turističkoj sezoni usloviće osetno jači intezitet saobraćaja od sada i u suprotnom smeru, zbog toga će u pravcu ka zemljama zapadne Evrope na našim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelazima, ali i susednim kontrolnim terminalima sigurno biti duža zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, putnička vozila na graničnom prelazu Preševi na izlasku se zadržavaju 25 minuta, a na Batrovcima na ulazu jedan sat.

Teretna vozila na Batrovcima čekaju pet sati, a na Kelebiji tri sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OČEKUJU SE JOŠ VEĆE GUŽVE: Kolone vozila na OVIM graničnim prelazima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023

Izveštaj AMSS...Kako smo bliži poslednjem vikendu u julu, tako se i intezitet saobraćaja osetno pojačava na graničnim prelazim, naplatnim rampama i autoputevima koji vode do krajnjeg jugoistoka Evrope, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prvi veći povratni talas u ovoj turističkoj sezoni usloviće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.