Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2023, 06:44

Na Batrovcima na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju jedan sat

Kako smo bliži poslednjem vikendu u julu, tako se i intezitet saobraćajaosetno pojačava na granične prelaze, naplatne rampe i autoputeve koji vode do krajnjeg jugoistoka Evrope, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozila na Batrovcima čekaju sat vremena, iz AMSS najavljuju duža zadržavanja na našim prelazima ka zemljama zapadne Evrope

Izvor: Blic, 27.Jul.2023

Kako smo bliži poslednjem vikendu u julu, tako se i intezitet saobraćaja osetno pojačava na graničnim prelazim, naplatnim rampama i autoputevima koji vode do krajnjeg jugoistoka Evrope, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.