NA OVIH DESET PITANJA JE ODGOVARALA, A JEDNO JE KLJUČNO! Ovo su detalji sa saslušanja majke dečaka-ubice sa Vračara

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 11:44

NA OVIH DESET PITANJA JE ODGOVARALA, A JEDNO JE KLJUČNO! Ovo su detalji sa saslušanja majke dečaka-ubice sa Vračara

Saslušana majka dečaka zbog masakra u "Ribnikaru".

Majka dečaka K. K. (13) koji je osumnjičen da je ubio 9 učenika i čuvara, potom ranio još šestoro među kojima je i nastavnica Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", saslušana je juče u Policijskoj upravi Beograd.

Ona je saslušana kako bi se utvrdilo da li je bilo zapuštanja ili zlostavljanja dečaka, ukoliko se to dokaže, ona će biti "predata" Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je spisak pitanja na koja je majka dečaka odgovarala, a ključno je - "Šta je poslednje što joj je rekao pre nego što je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar?"

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu utvrđuje da li je majka dečaka koji je izvršio masovnu pucnjavu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Majka dečaka ubice sa Vračara u policiji odgovarala na ovih 10 pitanja, jedno je ključno!

Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2023

Majka dečaka ubice (13) koji je osumnjičen da je ubio 9 učenika i čuvara, potom ranio još šestoro među kojima je i nastavnica Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, saslušana je juče u Policijskoj upravi Beograd, a kako piše „Telegraf“ ona je odgovorila na 10 pitanja.. Saslušana je kako...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.