NA-NOVOJ-ADRESI-Mirka-i-Vujadin-se-sele-u-vilu-od-pola-miliona-evra

Izvor: medio.rs, 11.Nov.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA-NOVOJ-ADRESI-Mirka-i-Vujadin-se-sele-u-vilu-od-pola-miliona-evra

Luksuz u 300 kvadrata

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević useliće se uskoro u velelepnu vilu od 300 kvadratnih metara, vrednu pola miliona evra, koja se nalazi u beogradskom naselju Banjica. Fudbaler i glumica nisu štedeli sredstva kako bi opremili svoje novo porodično gnezdo po sopstvenom ukusu, a najviše pažnje su posvetili opremanju dečijih soba.

- Kuća ima dva sprata i šest soba. Veliki dnevni boravak opremljen je po Mirkinom ukusu, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da će upravo u njemu najviše vremena provoditi sa decom. Posebnu pažnju posvetili su opremanju dečjih soba za Adrijanu i Andreja koje su usklađene sa njiihovim omiljenim crtanim junacima. Dom u koji će se uskoro useliti ima dve gostinske sobe i jednu veliku spavaću, koja će biti Mirkina i Vujadinova - govori dobro obavešten izvor, i dodaje da kuća poseduje i teretanu za Vujadina.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.