NA MESTU POGIBIJE SVEŠTENIKA UPALJENE SVEĆE: Sahraniće ga pored brata, detalji tragedije SLAMAJU SRCE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 21:22

NA MESTU POGIBIJE SVEŠTENIKA UPALJENE SVEĆE: Sahraniće ga pored brata, detalji tragedije SLAMAJU SRCE

Sveštenik eparhije šabačke, na službi u selu Svileuva nadomak Koceljeve, Dragan Hadži Isailović (43), koji je u ponedeljak uveče nastradao u saobraćajnoj, biće sahranjen u sredu na Letnjikovačkom groblju u Šapcu.

Tu mu počiva i brat, koji je, takođe, mlad preminuo pre desetak godina. On je vozeći motor "kavasaki" naleteo na automobil "folksvagen", kojim je upravljao J. M, a koji skretao sa glavnog puta u svoje dvorište. Lekari Hitne pomoći su mogli samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da konstatuju smrt.

Dežurni zamenik osnovnog javnog tužioca u Šapcu uradio je uviđaj na mestu nesreće, usledila je i obdukcija, a kada se završi analiza svih okolnosti, biće saopšteno kako je došlo do udesa.

Nastradali sveštenik je rodom iz sela Kaone, u šabačkom kraju. Završio je Bogosloviju, koju uči i njegov stariji sin, dok je mlađi još srednjoškolac. Slovio je za vrednog i službi predanog jereja SPC. Kako nezvanično saznajemo, borio se sa teškom bolešću, operisan je, a nedavno je kupio motocikl.

Vest da je nastradao njihov paroh, koga su mnogi oslovljavali sa "naš Dragan" potresla je celo selo. Meštani pričaju da je sveštenik krenuo u Koceljevu da popije kafu sa prijateljima. Viđali su ga često na motoru, ali navode da nikada nije vozio brzo.

- Pričao je kako je nabavio motor da bi se malo provozao u slobodno vreme. Nije to bio neki veliki, jak motor, koje voze pravi bajkeri, pre mu je vožnja motorom bila razonoda i izduvni ventil - kaže meštanin Svileuve.

Na mestu gde je nastradao, sveće su danas zapalili članovi moto kluba Goog boys, kojima je pre samo tri dana, u crkvnoj porti, osveštao motore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.