NA KOŽI VRATA VIDE SE TRAGOVI DAVLJENJA Poznato stanje bebe iz Kladova koju je majka (20) pokušala da ubije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 19:03

"NA KOŽI VRATA VIDE SE TRAGOVI DAVLJENJA" Poznato stanje bebe iz Kladova koju je majka (20) pokušala da ubije!

Ovaj jezivi događaj je uznemirio našu javnost

Beba, koju je, kako se sumnja davila majka, nalazi se u bolnici u Kladovu i trenutno je stabilno. Kako pojedini mediji navode, dete je od sinoć u bolnici i sa svojim ocem je. Na koži vrata se vide tragovi koji mogu ukazivati na davljenje.

Podsetimo, devojka (20) iz okoline Kladova uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

- Njoj je određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu - navodi se u saopštenju. Policija je majci bebe u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici izrekla obe hitne mere.

Kako se saznaje, srećom, beba nije životno ugrožena, a o detaljima ovog nemilog događaja, utvrdiće istraga, piše Blic.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.