Kladovo: POKUŠALA DA UGUŠI SVOJU BEBU

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Jul.2023, 15:39

Kladovo: POKUŠALA DA UGUŠI SVOJU BEBU

Kladovo, 16. jul – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su A. A. (2003) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.
Ona se sumnjiči da je pokušala da uguši svoju devetomesečnu bebu.
A. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu.
– Takođe, policija joj je u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << izrekla obe hitne mere, privremeno udaljenje iz stana i zabranu da prilazi detetu – saopštila je Policijska uprava u Boru.
Članak Kladovo: POKUŠALA DA UGUŠI SVOJU BEBU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Nasilje u porodici u porastu u poređenju sa istim periodom prošle godine

Izvor: Danas, 17.Jul.2023, 14:52

Iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Zaječaru saopštavaju da je K. P. iz Zaječara zadržan na 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.