NA BATROVCIMA SE ČEKA I DO DESET SATI: Evo na kojim još graničnim prelazima se čeka više sati

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 19:27

NA BATROVCIMA SE ČEKA I DO DESET SATI: Evo na kojim još graničnim prelazima se čeka više sati

Na Horgošu kamioni čekaju jedan i po sat, a na Gradini 60 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, teretna vozila čekaju deset sati, saopštila je Uprava granične policije.

Kako navodi Javno preduzeće Putevi Srbije, na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna vozila je šest sati, a na prelazima Šid i Sremska Rača po 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Na graničnim prelazima kamiondžije čekaju i do 10 sati

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Feb.2024

SRBIJA – Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, teretna vozila čekaju 10 sati, saopštila je Uprava granične policije. Kako navodi Javno preduzeće “Putevi Srbije”, na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna vozila je šest sati, a na prelazima Šid i Sremska...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.