Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2021, 16:54

Svedok na suđenju za tragediju u Lučanima: Direktor mi rekao šta da kažem

Suđenje za tragediju u vojnoj fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima, posle četiri odlaganja, nastavljeno je u Osnovnom sudu u Ivanjici. Jedan od svedoka, Marko Mitrović je izjavio da mu je direktor Radoš Milovanović rekao da kod tužioca kaže da su nastradali radnici Milomir Milivojević i Milojko Ignjatović ispustili bure sa eksplozivnim otpacima.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Svedok eksplozije u fabrici u Lučanima tvrdi da je direktor tražio da promeni iskaz

Izvor: Danas, 05.Maj.2021

U Osnovnom sudu u Ivanjici danas je nastavljeno suđenje za pogibiju dvojice radnika fabrike namenske industrije "Milan Blagojević" u Lučanima jula 2017. godine, svedočenjem bivšeg radnika Marka Mitrovića koji je optužio rukovodstvo firme da je od njega tražilo da izmeni prvobitni iskaz.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.