N.Pazar: Žena skočila sa zgrade

Izvor: B92, 03.Feb.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N.Pazar: Žena skočila sa zgrade

Lekari Opšte bolnice u Novom Pazaru bore se za život S.O. (40) koja je pokušala da se ubije skokom sa četvrtog sprata stambene zgrade, piše “Blic“.

Saznanjima beogradskog medija, nepomično telo na pločniku ispred zgrade rano ujutru pronašle su komšije S.O. kada su krenule na posao i koje su pozvale Hitnu pomoć i policiju.

Nesrećna žena ubrzo je prebačena na hirurško odeljenje novopazarske bolnice, a potom i na intenzivnu negu.

Policija je obavila uviđaj i radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, a prema nezvaničnim informacijama, pad žene zabeležio je i video nadzor zgrade.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi Pazar, žene skočila sa zgrade

Izvor: RTS, 03.Feb.2015

. Žena koja je jutros skočila sa stambene zgrade u Ulici oslobodenja u Novom Pazaru zadobila je teške povrede i trenutno je u operacionoj sali, izjavio je načelnik hirurškog odeljenja bolnice Kemal Brničanin.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.