Žena skočila sa četvrtog sprata, lekari se bore za njen život

Izvor: Blic, 03.Feb.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena skočila sa četvrtog sprata, lekari se bore za njen život

Lekari Opšte bolnice u Novom Pazaru bore se za život S.O. (40) koja je pokušala da se ubije skokom sa četrvrtog sprata stambene zgrade u ulici Oslobođenja.

Prema našim saznanjima, nepomično telo na pločniku ispred zgrade rano ujutru pronašle su komšije S.O. kada su krenule na posao i koje su pozvale Hitnu pomoć i policiju.

Nesrećna žena ubrzo je prebačena na hirurško odeljenje novopazarske bolnice, a potom i na intenzivnu negu.

- Pacijentkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u izuzetno teškom stanju, radi se o ozbiljnim povredama, ima višestruke prelome i unutrašnje krvarenje i život joj je ugrožen – kažu doktori.

Stanari zgrade u kojoj je S.O. živela kažu da se radi o finoj, mirnoj i povučenoj ženi.

- Nismo očekivali od nje tako nešto i zaista ne znamo zbog čega se odlučila na taj korak. Bila je dobra žena – kažu komšije.

Policija je obavila uviđaj i radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, a prema nezvaničnim informacijama, pad nesrećne žene zabeležio je i video nadzor zgrade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušala samoubistvo skokom sa četvrtog sprata, lekari se bore za njen život

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2015

S.O. (40) koja je pokušala da se ubije skokom sa četrvrtog sprata stambene zgrade u ulici Oslobođenja u Novom Pazaru, nalazi se u Opštoj bolnici i lekari se bore za njen život. Kako piše “Blic”, prema našim saznanjima, nepomično telo na pločniku ispred zgrade rano ujutru pronašle su komšije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Žena skočila sa četvrtog sprata

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2015

Lekari Opšte bolnice u Novom Pazaru bore se za život S.O. (40) koja je pokušala da se ubije skokom sa četrvrtog sprata stambene zgrade u ulici Oslobođenja...Prema saznanjima Blica nepomično telo na pločniku ispred zgrade rano ujutru pronašle su komšije S.O. kada su krenule na posao i koje su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.