Muškarci se ovoga UŽASNO stide, ali to često rade ako im je devojka BAŠ seksi

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci se ovoga UŽASNO stide, ali to često rade ako im je devojka BAŠ seksi

Vrlo dobro znamo kako nekorišćenje kondoma sa sobom nosi rizik od polno prenosivih bolesti. Siguran seks je nešto o čemu bi i muškarac i žena trebali da preuzmu odgovornost. Međutim mnogim muškarcima to predstavlja teret, i sve više izbegavaju. A evo šta to govori o devojkama sa kojima ga nikada ne koriste.

Muškarcima poneka devojka zna i te kako da "pomuti pamet". Da se ​​upravo to dešava pokazalo je istraživanje čiji su rezultati otkrili da što su žene atraktivnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << muškarci ređe koriste kondome u odnosu s njima i svesno rizikuju  da se zaraze nekom polnom bolešću, prenosi Večernji.hr.

Istraživanje je sprovedeno na dva britanska univerziteta, a muškarci koji su učestvovali u istraživanju dobili su 20 fotografija devojaka koje su morali oceniti koliko su im privlačne.

Osim toga odgovarali su na pitanja da li bi se upuštali u seksualni odnos sa njima, i da li bi pritom koristili kondome i smatraju li da one imaju neku polnu bolest.

Foto-ilustracija: Profimedia

Rezultati su pokazali da što je žena privlačnija i atraktivnija, veća je verovatnoća da pri polnom odnosu sa njom muškarac ne želi da koristi kondom iako smatra da takve žene imaju veću verovatnoću da imaju neku polnu bolest. Muškarci se stide što su tako neoprezni, ali opet bi učinili isto.

Iako je istraživanje sprovedeno na malom uzorku, ipak potvrđuje neka prethodna istraživanja na ovu temu.

Stručnjaci upozoravaju da su ovi rezultati pokazatelj da bi trebalo povećati svest o riziku prenošenja polnih bolesti, kao što su gonoreja i hlamidija.

A pogledajte i kako da kondom iskoristite u druge svrhe.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

5 razloga zbog kojih je bolje biti žena nego muškarac

Izvor: Luftika.rs, 29.Sep.2016, 16:06

Kome je lakše muškarcima ili ženama? Poželite li nekad da ste osoba drugog pola jer je njima mnogo bolje? Koje su to prednosti žena, i zbog čega muškarci često govore da je nama lakše, pokušali smo da istražimo. Evo do kakvih zaključaka smo došli.. Lakše se napiju Kažu momci žene se lakše...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.