Muškarac ubijen u stanu, policija traga za osumnjičenim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2011, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac ubijen u stanu, policija traga za osumnjičenim

NOVI SAD -

Beživotno telo Aleksandra Damnjanovića (1971) iz Nadalja pronađeno je jutros u iznajmljenom stanu u Ulici Polgar Andraša 12, saopštila je PU Novi Sad.

Uviđaj je izvršio dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Novosadska kriminalistička policija traga za osobom sa fotografije, zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Osumnjičeni se zove Kavin Heiko Gebhard (1980), ima prebivalište u Kraljevu i tereti se da je lišio života Aleksandra Damnjanovića iz Nadalja.

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji mogu pružiti informacije o kretanju i boravištu osumnjičenog da se jave policiji, pozivom na broj telefona 064 892 4055.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potraga za osumnjičenim za ubistvo u Novom Sadu

Izvor: S media, 24.Dec.2011

Novosadska kriminalistička policija traga za Kavinom Heiko Gebhardom (31), koji ima prebivalište u Kraljevu, osumnjičenim za ubistvo Novosađanina Aleksandra Damnjanovića (40), saopštila je večeras Policijska uprava u Novom Sadu...Uhapšen Prokupčanin osumnjičen za ubistvo..Ubio ženu pored koje...

Nastavak na S media...

Potraga u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Dec.2011

Novosadska policija traga za Kavinom Heiko Gebhardom (31), koji ima prebivalište u Kraljevu, osumnjičenim za ubistvo Novosađanina Aleksandra Damnjanovića (40), saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Novi Sad: Ubijen taksista

Izvor: Večernje novosti, 24.Dec.2011

Taksista Aleksandar Damjanović pronađen mrtav u iznajmljenom stanu u Novom Sadu. Beživotno telo bivšeg policajca u lokvi krvi otkrila vlasnica stana

Nastavak na Večernje novosti...

Pronađen mrtav u stanu u Novom Sadu

Izvor: Glas javnosti, 25.Dec.2011, 09:51

NOVI SAD - Aleksandar D. (40) iz Nadalja pronađen je jutros mrtav u jednom stanu u Novom Sadu, a policija sumnja da je u pitanju nasilna smrt...Kako je saopštila novosadska policija, Aleksandar D. pronađen je mrtav u stanu u kojem je živeo kao podstanar, u Ulici Polgar Andraša 12...Dežurni istražni...

Nastavak na Glas javnosti...

Bokser ubio bivšeg policajca!

Izvor: CrnaHronika.rs, 25.Dec.2011

Novosadska policija pronašla je beživotno telo Aleksandra Damjanovića (40), zvanog Lala, iz Nadalja juče oko 5.15 ujutru u iznajmljenom stanu na Telepu.Damjanovića je pronašla gazdarica stana u prizemlju zgrade u Ulici Polgara Andraša 12, koji je iznajmljivala njegova prijateljica, a odmah je...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.