Muškarac propao kroz okno lifta na Paliluli

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac propao kroz okno lifta na Paliluli

Kako je Tanjugu rekla koordinator noćne smene u Hitnoj pomoći Tanja Ratković, ne zna se sa kog sprata je muškarac pao, a prilikom pada zadobio je razderotine na desnoj strani temena, potres mozga, kontuzije glave, gubio je svest i nije imao prelome.

Muškarac je, dodala je Ratković, u svesnom stanju odvezen u Urgentni centar.

Načelnica Uprave za vanredne situacije Beograda Sanja Vuksanović Žugić rekla je Tanjugu da su u 18.05 sati dobili dojavu da je u Kraljice Marije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << broj 10 jedno lice propalo kroz liftovsko okno, nakon čega je na lice mesta poslato tehničko vozilo sa šest vatrogasaca iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Zvezdara.

Prema njenim rečima, vatrogasci su brzo izvukli lice koje je propalo kroz okno lifta i ono je bilo u svesnom stanju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.