Muškarac povredjen vazdušnim jastukom u ozbiljnom stanju u KC Niš

Izvor: Beta, 22.Okt.2020, 18:39

Muškarac povredjen vazdušnim jastukom u ozbiljnom stanju u KC Niš

Zdravstveno stanje muškarca Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota koji je povredjen u autobusu u Leskovcu ozbiljno je i on je priključen na mehaničku ventilaciju, rekao je za agenciju Beta direktor Klinike za intenzivnu negu i anesteziju Kliničkog centra Niš Radmilo Janković.U Klinički centar Niš povredjeni Z.S. primljen je sa prelomom grkljana, nakon što je u Urgentnom centru leskovačke bolnice intubiran i reanimiran.On je tešku povredu zadobio kada je vazdušni jastuk u autobusu pukao i podigao sedište, usled čega je vratom udario u naslon sedišta koje se nalazilo ispred njega.Sin povredjenog muškarca Perica Selimović rekao je za agenciju Beta da su se on, njegova supruga, otac i majka, vraćali autobusom iz Vojvodine gde su radili mesec dana i da je po planu atobus došao do Leskovca da najpre tu ostavi druge radnike."Mi smo svi sedeli na zadnjem sedištu kada je nešto puklo. Poleteli smo u vazduh, glavama udarili u krov autobusa, u sedišta i televizor ispred nas", kazao je Selimović.On je kazao, da u prvi mah niko, pa ni njegov otac nije shvatio da je teško povredjen."Izašli smo iz autobusa i otac se požalio da ga boli grlo, počeo je da kašlje i da krvari. Brzo smo pozvali hitnu ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac povređen vazdušnim jastukom u ozbiljnom stanju u KC Niš

Izvor: Danas, 22.Okt.2020

Zdravstveno stanje muškarca Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota koji je povređen u autobusu u Leskovcu ozbiljno je i on je priključen na mehaničku ventilaciju, rekao je za agenciju Beta direktor Klinike za intenzivnu negu i anesteziju Kliničkog centra Niš Radmilo Janković.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.