Muškarac koji je nožem napao oca smešten u Lazu Lazarević

Izvor: B92, 06.Okt.2022, 11:03

Muškarac koji je nožem napao oca smešten u "Lazu Lazarević"

Beograd -- Drugo OJT u Beogradu smestilo je u kliniku "Dr Laza Lazarevic" osumnjičenog S.T, koji se sumnjiči da je na Voždovcu nožem posekao po vratu oca S. T.

Osumnjičeni je smešten po protokolu u kliniku radi komisijskog psihijatrijskog veštačenja, obzirom na psihičko stanje u kome se osumnjičeni nalazio , saopstilo je Drugo osnovno javno tužilaštvo.

S. T. se sumnjiči da je nožem posekao po vratu oca S. T, nakon čega je otac sinu naneo laku telesnu povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vidu tri posekotine u predelu leđa.

Protiv oca podneta je krivična prijava za krivično delo nasilje u porodici, imajući u vidu da je i on naneo povrede sinu, osumnjicenom S. T.

Tužilaštvo će tokom dokaznog postupka izvesti sve dokaze koji su neophodni za donošenje odluke o daljem postupanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac koji je napao oca nožem smešten u kliniku Laza Lazarević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2022

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu smestilo je u kliniku za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarevic osumnjičenog S.T., koji se sumnjiči da je 4.oktobra na Voždovcu nožem posekao po vratu oca ...Osumnjičeni je smešten po protokolu u kliniku radi komisijskog psihijatrijskog veštačenja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.