Muškarac koji je napao oca nožem smešten u kliniku Laza  Lazarević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2022, 19:45

Muškarac koji je napao oca nožem smešten u kliniku Laza Lazarević

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu smestilo je u kliniku za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarevic osumnjičenog S.T., koji se sumnjiči da je 4.oktobra na Voždovcu nožem posekao po vratu oca .

Osumnjičeni je smešten po protokolu u kliniku radi komisijskog psihijatrijskog veštačenja, obzirom na psihičko stanje u kome se osumnjičeni nalazio , saopštilo je Drugo osnovno javno tužilaštvo.

S.T. se sumnjiči da je nožem posekao po vratu oca S.T., nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čega je otac sinu naneo laku telesnu povredu u vidu tri posekotine u predelu leđa.

Protiv oca podneta je krivična prijava za krivično delo nasilje u porodici, imajući u vidu da je i on naneo povrede sinu, osumnjičenom S.T.

Tužilaštvo će tokom dokaznog postupka izvesti sve dokaze koji su neophodni za donošenje odluke o daljem postupanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.