Munjoz: I američki novinari se suočavaju sa nasiljem i pretnjama

Izvor: VOA, 03.Maj.2023, 05:06

Munjoz: I američki novinari se suočavaju sa nasiljem i pretnjama

“Za društvo i demokratiju uopšte – ključno je imati ženu kao istinskog predstavnika industrije vesti”, izjavila je za Glas Amerike Elisa Lis Munjoz – izvršna direktorka Međunarodne ženske fondacije za medije. U intervjuu povodom svetskog Dana slobode medija – Munjoz objašnjava da je uloga žena u novinarstvu značajna i kompleksna.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Munjoz: Žena je istinski predstavnik industrije vesti

Izvor: VOA, 03.Maj.2023

“Za društvo i demokratiju uopšte – ključno je imati ženu kao istinskog predstavnika industrije vesti”, izjavila je za Glas Amerike Elisa Lis Munjoz, izvršna direktorka Međunarodne ženske fondacije za medije. U intervjuu povodom svetskog Dana slobode medija – Munjoz objašnjava da je...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.