Mrtvački kovčeg od zlata na sajmu luksuza u Veroni

Izvor: Blic, 27.Feb.2010, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtvački kovčeg od zlata na sajmu luksuza u Veroni

Mrtvački kovčeg od zlata opremljen mobilnim telefonom, vredan 280.000 dolara, i venčanica od ružičaste činčile optočena dijamantima, vredna 220.000 evra, ponuđeni su na sajmu luksuza koji je danas otvoren u Veroni.

Mobilni telefon je uz sanduk ponuđen kako bi pokojnik, ukoliko se ispostavi da je živ i da je greškom sahranjen, mogao da o tome obavesti porodicu.

Venčanica je neobična ne samo po ružičastoj boji već i po tome što je skrojena po uzoru na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << haljine plesačica kankana.

Na osmom po redu međunarodnom sajmu luksuza ponuđeni su i klasici

kao što su brod opremljen "ferarijevim" motorom i klavir ukrašen dragim kamenjem. Cena tih eksponata nije saopštena.

Sportski automobil proizveden u svega pet primeraka košta 1,3 miliona evra.

Ekološki svesni kupci mogu da se opredele za trkački bicikl napravljen od 24-karatnog zlata. Njegova cena drži se u tajnosti.

Poslovnim ljudima ponuđena je kancelarijska stolica presvučena kožom od krokodila i ukrašena detaljima od zlata, dijamanata i rubina.

Sajam luksuza, koji je danas imao veliku posećenost uprkos krizi, traje do 1. marta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.