Mrtva beba u školskom  internatu

Izvor: RTS, 24.Sep.2009, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtva beba u školskom internatu

U Domu učenika kostolačke Srednje tehničke škole "Nikola Tesla" u Kostolcu porodila se petnaestogodišnja učenica. Policajci su zatekli mrtvo novorođenče.

Petnaestogodišnja učenica porodila se u ponedeljak uveče u svojoj sobi u internatu kostolačke Srednje tehničke škole "Nikola Tesla". Na poziv radnika obezbeđenja Doma, služba Hitne pomoći iz Kostolca devojčicu je prebacila u požarevačku bolnicu.

Po rečima doktora Srećka Bosića, direktora Opšte >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bolnice u Požarevcu, devojčica je primljena u stanju šoka, reanimirana je i sada je u dobrom stanju.

Beba koju su policajci pronašli u njenoj sobi nije davala znake života. Devojčica koja se porodila nije iz požarevačkog kraja, a u internatu je boravila oko dve nedelje. U Srednjoj tehničkoj školi "Nikola Tesla" nisu želeli da daju izjave dok traje istražni postupak.

Kako smo nezvanično saznali, učenica je imala lekarsko uverenje kojim joj je odobren upis u srednju školu. Požarevačka policija još se nije zvanično oglasila o ovom slučaju.

Rezultati obdukcije trebalo bi da razjasne da li je beba rođena mrtva ili je uzrok smrti nešto drugo.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.