Mrkonjić: U septembru početak gradnje druge trake obilaznice

Izvor: Kurir, 22.Avg.2013, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: U septembru početak gradnje druge trake obilaznice

Ministar saobraćaja Srbije izjavio je danas da u septembru očekuje početak realizacije projekta gradnje druge trake obilaznice oko Beograda.

BEOGRAD - Ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da u septembru očekuje početak realizacije projekta gradnje druge trake obilaznice oko Beograda.

On je novinarima prilikom obilaska radova na beogradskoj obilaznici kod Batajnice kazao da se pregovara sa kineskim izvođačima i da je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o firmi koja gradi most Zemun - Borča.

"To je provereni izvođač. Oni se kandiduju da izgrade celu deonicu, od tunela Straževica do Bubanj potoka s petljom i da završe drugu traku", kazao je Mrkonjić. On je naglasio da je vrednost tih radova između 300 i 320 miliona evra.

"Pregovori bi uskoro trebali da budu završeni i očekujem da će realizacija tog projekta početi u septembru", kazao je Mrkonjić.

Prema njegovim rečima, izgradnja kompletnog mosta na petlji obilaznice kod Batajnice trebalo bi da bude završena na leto 2014. godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.