Mrkonjić: Gradim, ne rekonstruišem

Izvor: B92, 09.Jul.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Gradim, ne rekonstruišem

Novi Sad -- Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je u Novom Sadu da se on ne bavi rekonstrukcijom Vlade Srbije nego da se bavi građenjem.

Rekonstrukciju Vlade rade ljudi koji vode Vladu, oni to uspešno rade i videli ste šta su oni dogovorili", rekao je Mrkonjić novinarima prilikom obilaska radova na izgradnji Železničko-drumskog mosta - Žeželjevog mosta na Dunavu.

Napominjući da je njegov zadatak sada da što više uradi u građevinskoj sezoni, on je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se ne bavi rekonstrukcijom (vlade): "Bavim se građenjem, kao što vidite”.

Na opasku novinara da poslednjih dana on vrlo često govori: “Ako neko drugi bude ministar (saobraćaja)…”, Mrkonjić je u šali rekao da mu ne pada na pamet da ode s te funkcije, jer ne vidi ko bi to bolje radio od njega.

Mrkonjić je, ipak, napomenuo da se u oblasti putne infrastrukture Srbije “sve u planovima zna” i da su obezbeđena finansijska sredstva za nove auto-puteve, naglasivši da je suština pre svega u efikasnoj realizaciji projekata.

"Na jednom velikom projektu radi pet-šest ministarstava, prema tome, nije važno ko će taj posao da vodi, važno je da taj posao ide i posao sa putevima će da ide”, rekao je ministar Mrkonjić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Ja ne rekonstruišem, ja gradim

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2013

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je danas u Novom Sadu da se on ne bavi rekonstrukcijom Vlade Srbije nego da se bavi građenjem, kako bi što više bilo urađeno u građevinskoj sezoni koja je u toku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

MRKONJIĆ: Ja gradim, a ne rekonstruišem!

Izvor: Kurir, 09.Jul.2013

Moj zadatak je da se što više uradi u građevinskoj sezoni i ja se ne bavim rekonstrukcijom, ja se bavim građenjem, kao što vidite, rekao je ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić obilazeći radove na izgradnji Žeželjevog mosta..NOVI SAD - Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je  u Novom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.