Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2021, 10:15

Mrđen: Naturaju nam se afere da bi se zatrpale neke druge važne stvari

Novinar i pisac Ivan Mrđen, povodom raznih afera kojih smo svedoci u poslednje vreme, uključujući i najnoviju koju je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić iznela u javnost o podvođenju maloletnica u Jagodini, za šta je optužila predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu, kaže da mu se "čini da nam se nešto naturi kao tema dana, a da u pozadini toga prolazi novi rebalans budžeta, novo zaduživanje, te će Srbija ovu godinu završiti sa javnim dugom od oko 30 milijardi evra, što će biti skoro blizu 70 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP).
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić: Predsednik Odbora za pravosuđe bio korisnik Palminih animir-dama

Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2021

Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić prenala je na Tviteru uzjave svedoka koji predsednika Odbora za pravosuđe Petra Petrovića optužuju da je bio korisnik animir-dama Dragana Markovića Palme.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.