Moskovske vlasti zabranile skup u znak podrške Navaljnom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 13:17

Moskovske vlasti zabranile skup u znak podrške Navaljnom

Moskovske vlasti su saopštile da nisu odobrile sutrašnje održavanje skupa u znak podrške zatvorenom kritičaru Kremlja Alekseju Navaljnom, javlja ruska novinska agencija Interfaks.

Ruske vlasti su saopštile da su planirani protesti nezakoniti i upozorile ljude da ne izlaze na ulice.

Advokat ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog izjavio je juče da se zdravstveno stanje njegovog klijenta, koji štrajkuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << glađu od 31. marta, pogoršava i upozorio je da situacija "postaje sve gora".

Prema njegovim rečima, Navaljni je prebačen iz zatvora kod grada Pokrov, u zatvorsku bolnicu u gradu Vladimir, nadomak Moskve.

Navaljni je 31. marta započeo štrajk glađu jer mu nije odobreno lečenje akutnog bola u nozi i u leđima kod lekara po sopstvenom izboru.

Navaljni je osuđen na dve i po godine u zatvoru, u februaru, zbog kršenja uslovne slobode, a uhapšen je na aerodromu kada se vraćao iz Nemačke, gde se oporavljao od trovanja, u Rusiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: Nismo odobrili

Izvor: B92, 20.Apr.2021

Moskovske vlasti su saopštile da nisu odobrile sutrašnje održavanje skupa u znak podrške zatvorenom kritičaru Kremlja Alekseju Navaljnom...Ruske vlasti su saopštile da su planirani protesti nezakoniti i upozorile ljude da ne izlaze na ulice, javlja agencija Interfaks...Advokat ruskog opozicionog...

Nastavak na B92...

PRISTALICE NAVALJNOG PLANIRAJU REVOLUCIJU U RUSIJI? Moskva zna ko stoji iza svega, pripremaju odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021

Aleksej Navaljni je prebačen u zatvorsku bolnicu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja..Strukture ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog spremaju obojenu revoluciju po nalogu stranih centara angažovanih u destruktivnim aktivnostima protiv Rusije, saopštilo je moskovsko Tužilaštvo...Prema navodima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.