Morala da otplati kredit, da bi otišla na vantelesnu oplodnju, novca je imala samo za JEDAN POKUŠAJ: Aleksandra je prvo dete dobila u 50. godini, a njena borba je bila dugogodišnja (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2020, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morala da otplati kredit, da bi otišla na vantelesnu oplodnju, novca je imala samo za JEDAN POKUŠAJ: Aleksandra je prvo dete dobila u 50. godini, a njena borba je bila dugogodišnja (FOTO)

Aleksandra je samohrana majka, a ostala je trudna vantelesnom oplodnjom i to - iz prvog puta APOTEKARKA Aleksandra Živković iz Niša porodila se u svojoj 50. godini i dobila zdravu devojčicu, kojoj je dala ime Helena.Aleksandra je samohrana majka, a ostala je trudna vantelesnom oplodnjom i to - iz prvog puta.Zanimljiv je i podatak da je Aleksandra imala novca samo za jedan pokušaj vantelesne oplodnje, kao i da je dete želela mnogo ranije, ali je dugo godina otplaćivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stambeni kredit. - Beba je dobro, hvala Bogu, juče sam je dojila prvi put, pa je i za mene to neverovatan osećaj - rekla je za "Novosti" novopečena mama. Pročitajte i:Nišlijka dobila prvo dete u 50. godini, porodica oduševljena: Aleksandra je veliki borac, a biće još bolja majka Devojčica je rođena carskim rezom, imala je 3 kilograma i 280 grama, a dugačka je 50 centimetara.- Helenu sam videla odmah nakon porođaja. Sestra je približila da je poljubim, i naravno, rasplakala sam se - kaže ponosna Aleksandra.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.