Monti Pajton Spamalot 18. i 25. marta u Domu sindikata

Izvor: Blic, 16.Mar.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Monti Pajton Spamalot" 18. i 25. marta u Domu sindikata

Nakon igranja 6. februara kada se tražila karta više, mjuzikl "Spamalot" će ponovo biti igran u Domu sindikata 18. i 25. marta.

Na sceni su ponovo Kralj Artur i Vitezovi okruglog stola, vitezovi koji kažu Ni, francuski provokator, zec ubica, čarobnjak Tim i još pregršt autentičnih likova iz filmova i skečeva čuvene trupe Monti Pajton.

Ko još nije čuo da je Brodvej u Beogradu, krajnje je vreme da to sazna. Jedan od najboljih mjuzikala svih vremena u režiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Raleta Milenkovića i pod dirigentskom palicom maestra Vesne Šouc, nakon premijere u Sava centru u novembru prošle godine, do sada je pogledalo više od 10.000 ljudi.

Mjuzikl "Monti Pajton Spamalot" se smestio u dvoranu Doma Sindikata gde će na dalje igrati svakog meseca.

Neponovljivu glumačku podelu predvode Nikola Kojo koji igra kralja Artura, Nikola Đuričko, Gordan Kičić, Dejan Lutkić, Srđan Timarov, Miroljub Turajlija, Ivan Marković, i diva mjuzikla u Srbiji Jelena Jovičić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.