Monstrum je nakon ubistva žene bušilicom NATERAO ĆERKU NA OVO! Porodična tragedija u Novom Sadu umalo nije postala veća - komšije otkrile nove detalje jezivog zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 13:24

Monstrum je nakon ubistva žene bušilicom NATERAO ĆERKU NA OVO! Porodična tragedija u Novom Sadu umalo nije postala veća - komšije otkrile nove detalje jezivog zločina

Stravičan zločin kada je muškarac (55) ubio suprugu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta u kanal DTD, potresao je celu Srbiju pre dva dana.

Komšije, šokirane ubistvom, svedočile su da su njih dvoje bili skladan par, te da niko nije mogao ni da nasluti da će se ovakva tragedija dogoditi.

Međutim, novinarima su susedi otkrili i da, ipak, nisu živeli u takvoj harmoniji.

Inače, nakon što je izvršio zločin, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarac se vezao lancima i pokušao da skoči sa mosta, ali su pripadnici rečne policije uspele da ga izvuku i to samo sa promrzlinama, bez većih povreda.

Kako su za Republiku ispričale komšije, nije živeo u skladnoj porodici, već se upravo i u toj porodici dogodio zločin.

Naime, komšije su otkrile da je on odrastao u Domu za nezbrinutu decu kada mu je otac ubio majku, pa otišao u zatvor.

Čuli smo da mu je otac ubio majku dok je bio još dete - kazale su komšije.

Inače, bračni par je imao odrasle ćerke od 19 i 24 godine, koje su veoma teško podnele porodičnu tragediju.

Navodno, on je nakon ubistva pozvao stariju ćerku i rekao joj za zločin, nakon čega je ona zamalo izazvala udes dok je dolazila ka porodičnoj kući.

Iako nikome nije jasno zašto je muškarac na ovako svirep način ubio svoju suprugu, a čak je i njegova sestra tražila da se čuje sa njim i pita ga zašto je ovo uradio, pojavili su se nove informacije.

Naime, izvori medija tvrde da je on poslendjih nekoliko dana suprugu pratio, tajno je fotografisao i koristio uređaje za prisluškivanje.

Podsetimo, on je prvo onesvestio svoju suprugu udarcima, a potom joj izbušio glavu.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se povodom svirepog ubistva žene (52).

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu izvršilo uviđaj na licu mesta, te je između ostalog, izdat i nalog da se telo pokojne prenese u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde je naloženo vršenje obdukcije, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Tužilaštvo je delo kvalifikovalo kao krivično delo teško ubistvo, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora - saopšteno je iz VJT.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MONSTRUM PREBAČEN IZ BOLNICE! Ovo čeka Novosađanina koji je UBIO SUPRUGU BUŠILICOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 10:51

Određeno mu zadržavanje od 48 časova...Novosađanin (55) koji sе sumnjiči da jе bušilicom ubio suprugu (53) danas ćе biti privеdеn na saslušanjе u Višе javno tužilaštvo u Novom Sadu...On jе uhapšеn u utorak zbog krivičnog dеla tеško ubistvo, kojе jе, kako sе sumnja, počinio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.