Monstrum UDAVIO sina (5), pa nasmrt izbo ženu! DETALJI KRVAVE NESREĆE u Centru za socijalni rad u Rakovici

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum UDAVIO sina (5), pa nasmrt izbo ženu! DETALJI KRVAVE NESREĆE u Centru za socijalni rad u Rakovici

Od ranije poznat policiji

Kako nezvanično saznajemo, pripadnici sekretarijata za polsove Komunalne policije su danas u toku dana uočili razjarenu masu ispred Opštine Rakovica i kako im se ta situacija učinila krajnje nesvakidašnjom, odmah su prišli kako bi utvrdili šta se dogodilo.

Uočili su da je lice M.N iz do sada nepoznatih razloga napalo i usmrtilo jednu žensku osobu, teško povredilo maloletno lice (5 godine) i nekoliko lica koji su tom momentu bili samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučajni prolaznici.

Komunalni policajci odmah su priskočili u pomoć i brzom i efikasnom akcijom lišili sporno lice slobode. Odmah je kontaktiran MUP Republike Srbije i Hitna pomoć kako bi sproveli mere iz svojih nadležnosti.

Dečaka, koji ima samo 5 godina, su reanimirali odmah ne bi li mu se izborili za život, ali on je ipak podlegao povredama oko 16.40 sati. Mališana je M. N. davio, a svoju ženu je nožem izbo do smrti.

Ubica je od ranije poznat policiji, jer je više puta osuđivan za razna krivična dela.

Kako Telegraf.rs saznaje, njih dvoje su inače razvedeni, a Marko od 2016. godine ima pravo da viđa dete povremeno. Danas je došao da vrati dete u Centar za socijalni rad, gde se, međutim, posvađao s buvšom ženom. Prvo je udavio sina u centru.

Užasnuta žena je počela da beži, ali monstrum ju je sustigao i presudio joj nožem.

Radnici Centra za socijalni rad su se umešali, pokušavali su da spasu nju i mališana, a u opštem metežu je povređena i jedna radnica, saznajemo s lica mesta.

U međuvremenu je neko pozvao Komunalnu policiju, a ko zna šta bi se još desilo da oni nisu odmah stigli na lice mesta i savladali ubicu.

Povodom današnjeg zločina, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zakazao je hitan sastanak sa ministrima pravde i rada, Nelom Kuburović i Zoranom Đorđevićem.

Današnje ubistvo dogodilo se samo nekoliko dana nakon što je, takođe u blizini Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, muž ubio ženu a onda je sutradan izvršio samoubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.