Monitor je isključen, stalo je jedno srce. Kovid je odneo život, a lekari Intenzivne nege KBC Bežanijska kosa poručuju: Još nismo videli sva lica korone (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2020, 22:00

Monitor je isključen, stalo je jedno srce. Kovid je odneo život, a lekari Intenzivne nege KBC "Bežanijska kosa" poručuju: Još nismo videli sva lica korone (VIDEO)

Reporteri "Novosti" sa lekarima i osobljem beogradskog kliničkog centra, koji se bori za živote obolelih od opasnog virusa U INTENZIVNOJ nezi KBC "Bežanijska kosa" čuje se samo rad aparata. U ovoj beogradskoj bolnici od kovida 19 leči se nešto više od 300 pacijenata. Životno je ugrožno njih 25. Dišu pomoću respiratora, dok je devetoro pacijenata na neinvazivnoj mehaničkoj potpori disanju. Prosek godina obolelih je 53, a skoro 90 odsto su muškarci.Dežurni lekar isključio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je monitor iznad bolesničkog kreveta. Pacijent je izgubio bitku sa kovidom. Doktor tiho kaže - takav je svaki dan. Osoblje, kao da se ništa nije dogodilo, nastavlja da se bori za svakog od gotovo 30 teško obolelih... Kako izgleda borba za život ovih hrabrih ljudi pročitajte u štampanom izdanju “Večernjih novosti” u četvrtak 2. jula. U četvrtak 2. jula, posle 17 časova, na sajtu “Večernjih novosti” pogledajte ekskluzivne snimke iz KBC “Bežanijska kosa”

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIRUS JE ODNEO ŽIVOT, STALO JE JEDNO SRCE! Lekari KBC "Bežanijska kosa": Još nismo videli sva lica korone (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020

Hrabri lekari i osoblje beogradskog kliničkog centra se bore za živote obolelih od opasnog virusa..Na intenzivnoj nezi KBC "Bežanijska kosa" čuje se samo rad aparata. U ovoj beogradskoj bolnici od kovida 19 leči se nešto više od 300 pacijenata...Životno je ugrožno njih 25. Dišu pomoću respiratora,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.