Mondoloni: Moj posao je da razgovaram sa svima u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mondoloni: Moj posao je da razgovaram sa svima u Srbiji

Frederik Mondoloni je danas rekao ;u Beogradu da je njegova uloga ambasadora Francuske da razgovara sa svima u Srbiji - kako s predstavnicima vlasti, tako i opozicije.

On je naveo da bi priča o zagubljenom pismu, u kojem su opozicioni lideri tražili sastanak s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom koji je u ponedeljak i utorak posetio Beograd, trebalo da "splasne, jer iza toga nema nekog teškog pitanja".

"Postoji pismo od 9. jula, a poseta je bila (od) 15. jula. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kada profesionalno organizujete posete, program se dogovara nedeljama unapred", rekao je ambasador.

On je dodao da je Makron, kada je čuo za pismo opozicionih lidera, uredio njihov sastanak s njegovim saradnicima, i rekao da je taj sastanak "prošao dobro".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.