Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2024, 14:41

Momirović: Na mestu bivše Elektronske industrije u Nišu biće biznis inkubator

Ministar trgovine Tomislav Momirović danas je sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski održao sastanak Radne grupe za stručnu analizu i predlog mera za unapređenje poslovanja Elektronske industrije Niš, i tom prilikom izjavio da je cilj da se prevaziđu problemi sa kojima su se susrele kompanije koje rade na ovom prostoru, kako bi na mestu nekadašnje Elektronske industrije bio izgrađen novi moderan biznis inkubator.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Moćan biznis hab" u niškoj EI: novo-staro obećanje - bolja voda i kanalizacija

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2024

Novi sastanak Radne grupe za unapređenje poslovanja EI, staro obećanje - biće napravljen moćan biznis hab na prostoru nekadašnje niške Elektronske industije, kome će predhoditi radovi uređenja javnih saobraćajnica, zelenila, parkinga, kao i radovi na vodosnabdevanju, kanalizaciji i struji. Kraj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.