Mokri kolovozi i smanjena vidljivost, nema gužvi

Izvor: RTS, 23.Avg.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mokri kolovozi i smanjena vidljivost, nema gužvi

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi, ali mokri kolovozi i smanjena vidljivost mogu biti uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda, saopštio je AMSS.
Sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga slabo su vidljiva, a predstavljavaju opasnost u vožnji jer su ispunjena vodom.
Zato se vozačima savetuje da smanje brzinu, drže veće odstojanje od vozila i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulaze u rizična preticanja.
Sporija vožnja biće potrebna na putevima u planinskim predelima, gde vozačima pored mokrih kolovoza česti odorni mogu dodatno otežavati bezbezbednu vožnju.
Prema podacima Uprave granične policije, nema dužih čekanja od 30 minuta za putnički saobraćaj na našim graničnim prelazima.
Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promenljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, napominje AMSS.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Avg.2016

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi, ali mokri kolovozi i smanjena vidljivost mogu biti uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda, saopštio je AMSS...Sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga slabo su vidljiva, a predstavljavaju opasnost u vožnji jer...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.