Izvor: Piplmetar.rs, 13.Feb.2024, 19:30

„Moja unuka je izmislila tužnu priču o Sarajevu i vikendicu!“ Baka raskrinkala Anđelu Šparavalo

Aleksandar Dojkić
|

utorak, 13. februar 2024. 18:00h


Zadrugarka Anđela Šparavalo i nakon brojnih opomena svojih roditelja, nastavila je ljubavnu romansu sa rijaliti cimerkom Bojanom Pavlović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Anđela Šparavalo (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Pored roditelja, a posebno majke koja se nedavno oglasila za „PulsOnline.rs“, vidno šokirani su i meštani Aranđelovca, koji su rijaliti učesnicu viđali svaki dan.
– Gledam od prve „Zadruge“, ali ovo što ova mala čini to je glupost i njena i njenih roditelja, to je sve zbog rejtinga. Neće je se odreći, svoje meso se ne jede, to je priča za javnost, da bi uzela više para, oni su je svesno gurnuli, radi novca, a nisu svesni šta su uradili detetu. Šokirani smo, ona nema obraza, srama. Sve sve svelo na novčanu dobit i korist – rekao je komšija u centru grada za „PulsOnline.rs“, dok je komšinici dodala:
Anđela Šparavalo (Foto: Screenshot TV Pink)
– Nije ništa normalno, nije lepo za nju, lepa je, mlada je, neka nađe sebi muškarca, neka se uda i stvara decu. Svi je osuđuju, ogorčeni su, zbog takvih nije ni za gledanje – dok je još jedan komšija nije štedeo svoju sugrađanku Anđelu.
– Mala je folirant, misli da tako treba, a pravi problem sve veći. Sve što priča nema veze, sa istinom – rekle su komšije, koje su nam otkrile gde se nalazi krojačka radnja, koju drži baka zadrugarke Anđele Šparavalo.
Anđela Šparavalo (Foto: Screenshot TV Pink)
– Sačuvaj Bože, šta je napravila ne mogu da verujem, to je od moje ćerke ćerka. Baba od mog zeta, je bila bolesna, i juče je preplakala. Svi smo u haosu i jedna i druga porodica, majka, otac i brat, tek. Šta se sa njom desilo, ne mogu da verujem, bila je fina devojka, upisala je višu školu, bilo je sve normalno, sad ne liči na devojku kao što je bila. Imala je momke, nikada nije bila sa ženskom osobom, znate šta to znači za patrijarhalnu porodicu, oni to nikada neće biti prihvatiti, za nekoga je normalno, za nekoga ne. Ćerka stalno plače i kuka, nama nije dobro samo kad je vidimo pored Bojane, ona je uništila skroz – rekla je Anđelina baka i vidno zabrinuto dodala:
– Nikad je neće prihvatiti majka i otac, pored Bojane, ona zna kakvi su oni, gledali su je kao malo vode na dlanu, sve su joj udovoljavali. Vikendica ne postoji, zbog čega laže, nije mi jasno, ni jednu istinu nije rekla. Nisam pametna, da ona tako laže, ne znam zbog čega izmišlja, kad bih mogla da je pitam „zbog čega lažeš“. Tužnu priču o Sarajevu i to je izmislila.
Anđela Šparavalo je, sa druge strane, bila predmet izlaganja i svog brata, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Brat Anđele Šparavalo TRPI TORTURU u školi zbog njene veze sa Bojanom Pavlović
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.