Moja ćerka se igrala sa NAIZGLED OBIČNOM LUTKOM, a kad sam je POTOPILA U VODU vilica mi je pala! Roditelji besni: Šta to daju našoj deci?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 18:57

"Moja ćerka se igrala sa NAIZGLED OBIČNOM LUTKOM, a kad sam je POTOPILA U VODU vilica mi je pala!" Roditelji besni: "Šta to daju našoj deci?!"

Javnost u neverici.

Svako detinjstvo obeleži neki novi trend u svetu igračaka. Tako su se pre devojčice igrale sa Barbikama, a danas su to LOL lutkice. I ništa neobično ne bi bilo u ovom trendu, ali kada se ove lutkice potope u hladnu vodu na njihovom telu se pojave halteri, mrežaste čarape i seksi veš.

Na TikToku šokirani roditelji dele snimke u kojima LOL lutkice ubacuju u ledenu vodu, a onda se na njihovom telo pojavljuju tetovaže, crni veš, halteri, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežaste čarape.

Kako igračke počinju da se suše, počinju da se pojavljuju tetovaže, odeća za ropstvo, oskudna odeća i seksualno sugestivne reči izgrebane na njihovim intimnim delovima.

U jednom videu kada mama potopi lutkicu u ledenu vodu na njenim leđima se pojavi tetovaža, dok se na drugoj pojave mrežaste čarape. U sledećem videu, sve lutkice su obučene u crni seksi veš, sa pocepanim ili čipkastim čarapama.

Neki od komentara ispod videa su bili: "Nisam mislila da je moguće da se ovako nešto dešava pred našim nosem. Ovo je bolesno", "Idu u đubre sve LOL lutkice moje devojčice", "Zašto bi neko želeo da se sa ovim igra njegovo dete?"

Videi su od tada postali viralni, objave su privukle pažnju hiljada roditelja koji su podelili svoje gađenje.

"Izuzetno odvratno i uznemirujuće. Tako mi je drago što ih moja ćerka ne voli", "Mislim da da treba da se obratimo proizvođaču", "Zašto se ove lutice proizvode i dalje?"

Međutim, dok se lutke ne potope u vodu, one izgledaju sasvim normalno. Obučene su kao i sve ostale igračke, većina njih u haljinice u veselim bojama, koje su primerene deci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.