Moguć uzrok nesreće nestručno rukovanje motornim sankama

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguć uzrok nesreće nestručno rukovanje motornim sankama

ISTOČNO SARAJEVO - Velika brzina i nestručno rukovanje motornim sankama najvjerovatniji je uzrok nesreće na Jahorini u kojoj je jedno lice poginulo, a drugo teže povrijeđeno, utvrđeno je tokom policijskog uviđaja.

"Na Jahorini je oko 17 časova završen uviđaj, kojem je prisustvovao dežurni tužilac Tužilaštva Istočno Sarajevo. Motorne sanske su izuzete i biće predmet vještačenja", rekla je Danka Tešić, portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stanici Pale danas je u 12.20 prijavljeno da su dva lica motornim sankama udarila u pomoćni betonski objekat na ski-stazi "Željo" kada je jedno lice poginulo, dok je drugo teže povrijeđeno i prevezeno u bolnicu na Koševo.

Portparol Kliničkog centra Univeziteta Sarajevo /KCUS/ Muamera Šehić je ranije rekla je Srni da su u ovu zdravstvenu ustanovu dovezena dva pacijenta, od kojih je jedan, čiji su inicijali H.E. /42/, bio u teškom stanju, te je preminuo, uprkos nastojanju ljekara da ga spasu.

"Drugi pacijent, čiji su inicijali S.I. /19/, dovezen je sa teškim tjelsenim povredama glave, grudnog koša i višestrukim lomovima. On je, nakon ukazane pomoći upućen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju, gdje je trenutno pod nadzorom ljekara", rekla je Šehićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.