Moda u duhu Mediterana

Izvor: Politika, 05.Mar.2013, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moda u duhu Mediterana

Tradicionalnom revijom kuće „Pal Zileri” u Belekspo centru otvorena su vrata nove modne sezone. Nova kolekcija za proleće i leto namenjena muškarcima  inspirisana je italijanskim filmom „Poštar”. Kreacije su namenjene onima koji poštuju eleganciju, a vole i ležerno - sportski stil. Kolekcija odiše duhom Mediterana, a plava boja dominira. Prate je siva, sa pastelnim nijansma roze i zelene. Crna ide u kombinaciji sa belom i žutom, a sportski imidž naglašava bela košulja sa šarama >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i jednostavan večernji sako. Cvetni printovi preporučnjivi su  na košuljama . Pantalone su od laganih materijala i opuštenog kroja. Imaju prednje falte i sužavaju se pri dnu.

Od tkanina, dizajneri su izabrali pamuk, vunu, moher, svilu, kašmir, kožu, ali su koristili i kombinacije tih materijala.

I na ovoj, 33. modnoj reviji, osim manekena pistom su prošetale i poznate ličnosti, među kojima su kao gosti iznenađenja bili glumci Mima Karadžić i Branimir Brstina.

A. K.

objavljeno: 05.03.2013.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Pal Zileri zaigrao u duhu Montevidea

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Mar.2013

Kolekcija za proleće/leto 2013. italijanske kuće muške mode “Pal Zileri” predstavljena je u ponedeljak beogradskoj publici, u Belexpo centru. Inspirisana šarmom Mediterana, kombinacija privlačnih letnjih boja, modernih krojeva i najfinijih [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.