Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni rendžeri: Sve slike iz filma do sada

Legendarni junaci našeg detinjstva dolaze u bioskope sledeće godine. Srećom više ne nose helanke.

Novi trailer za Power Rangers film je mnogima privukao pažnju. Kako i ne bi kad je reć o ekranizaciji jedne od najpopularnijih dečjih serija sa superherojima. Ko nije pre podne proveo gledajući heroje u helankama kako se tuku sa zlim napastima (umesto da uči) očigledno nije živeo u Srbiji.

Kad smo čuli da se popularni Rendžeri vraćaju na veliko platno nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogli da dočekamo da vidimo kako to izgleda. Zato vam donosimo pregled do sada zvanično objavljenih promo fotki iz predstojećeg filma. Sve slike na jednom mestu, kao i najnoviji trejler pronađite na linku ovde.

U galeriji ćete pronaći slike glavnih likova u njihovim power rangers borbenim odelima, zatim slike njihovih Zordova, a tu je i Rita Repulsa (koju igra Elizabet Benks). Koja doduše više ne izgleda kao da je stiga sa maskenbala u vrtiću – što je dobra stvar.

Treba imati u vidu da još uvek nismo bili u prilici da vidimo Zordona (Brajan Krenston, zvezda serije Breaking Bad) ili Alfu. Da li nas oni čekaju u nekom narednom trejleru, na nekim novim promo fotkama, ili na kraju krajeva tek u bioskopu, ostaje nam da vidimo.

Power Rangers film izlazi 24. marta sledeće godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.