Mnogo predloga za program DS

Izvor: B92, 25.Jun.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mnogo predloga za program DS"

Organi DS razmatraće u narednom periodu programske platforme koje su im podneli njeni članovi, među kojima je i predlog Borislava Stefanovića.

Portparol DS Aleksandra Jerkov je potvrdila da je Stefanovićev predlog programa došao pred organe stranke, kao i predlozi Zorana Lutovca, Jove Bakića, Vlade u senci DS, a da se očekuje i da svoje ideje dostave i Balša Božović i Branislav Kuzmanović.

“U narednom periodu te prdloge najpre će razmatrati Politički savet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << DS, Predsedništvo stranke, a zatim, u skladu sa Statutom stranke i procedurom za usvajanje programa, i ostali stranački organi“, istakla je Jerkov.

Kako je podvukla u budućem programu demokrata sigurno će se naći i mesto za dobre predloge koje su podneli njeni članovi.

“Predloga ima mnogo. Tek smo ušli u proces pisanja programa, koji podrazumeva da svaki član stranke i svi odbori mogu da daju svoj predlog. Verujemo da je upravo to put da se dođe do najboljih rešenja“, rekla je Jerkov.

Prema njenim rečima, kada je reč o Demokratskoj stranci, na taj način tema o predlozima za novi program je u javnosti završena.

“Duboko smo uvereni da svako ko ne želi da danas to bude tema, a ne jučereašnje poskupljenje struje, neće javno komentarisati niti svoj predlog programa, niti tuđe, već da će u skladu sa Statutom i stranačkim osnovama pristojnog ponašanja, dozvoliti da nadležni organi stranke rade svoj posao“, poručila je Jerkov.

Ona je zaključila da će, u protivnom, onaj ko to bude radio učiniti uslugu vladajućoj koaliciji koja želi da se priča o svemu drugom, osim o tome da je juče u skupštini usvojeno poskupljenje struje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jerkov: Narednih dana stranka razmatra predloge programa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2015

Organi Demokratske stranke razmatraće u narednom periodu programske platforme koje su im podneli njeni članovi, među kojima je i predlog Borislava Stefanovića, izjavila je danas portparol DS Aleksandra Jerkov...Jerkov je, u izjavi Tanjugu, potvrdila da je Stefanovićev predlog programa došao pred...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.